Aankoopkeuring auto voor uw veiligheid.

De aankoopkeuring auto laten doen kan u op drie manieren veiligheid bieden. Ten eerste helpt de aankoopkeuring auto service u met het vinden van een goede auto, ten tweede bij het vinden van een veilige auto en ten derde kunt u uzelf veiligstellen tegen onverwachte kosten door een garantieverzekering af te sluiten. Meer over deze drie onderwerpen leest u hieronder.

Occasion aankoopkeuring voor vinden goede auto

Mijn Autocoach zoekt voor u een goede auto of zal een occasion aankoopkeuring auto uitvoeren op een door u gevonden auto. Zoeken wij een auto voor u, dan zullen wij aan de hand van uw eisen een drietal interessante auto’s voordragen. Heeft u zelf een auto gevonden dan zullen wij deze in de eerste instantie digitaal natrekken. Komt deze auto door de test of vindt u een van de door ons voorgedragen auto’s interessant. Dan plannen wij een afspraak met u in om de auto te bezichtigen en keuren. De auto wordt volledig nagekeken zodat u zekerweten een goede auto koopt en inzicht krijgt in de verwachte onderhoudskosten.

Aankoopkeuring helpt bij vinden van veilige auto

De auto kopen keuring laat u niet alleen uitvoeren omdat u een goede auto wilt kopen. U wilt ook een veilige auto kopen. Tijdens de autokeuring wordt de auto volledig op veiligheid getest. Hierbij wordt voornamelijk naar carrosserie, wielophanging, remmen, banden, verlichting en ruitenwissers gekeken. Na de keuring weet u zeker dat u met een veilige auto naar huis rijdt en niet onverwachts in een gevaarlijke verkeersituatie beland door optreden van mankementen.

Auto garantie verzekering mogelijk na aankoopkeuring auto

Een auto kopen, het gaat altijd om een relatief veel geld. Extra zekerheid inbouwen kan door het afsluiten van een auto garantieverzekering. Deze garantie kunt u na goedkeuring afsluiten. Dit kan voor zowel zakelijk als particulier gekochte voertuigen. U kunt dus altijd gebruik maken van autogarantie. Sterker nog, zelf een autogarantie verzekering afsluiten is vaak nog goedkoper dan garantie bij een dealer. Naast het financiële voordeel biedt een garantie-verzekering ook een stukje zekerheid, u betaalt eenmalig een vast bedrag en weet uzelf verzekerd tegen verborgen gebreken. Treden er na aankoop problemen op, dan wordt het grootste deel of alles vergoed door uw autoverzekering voor garantie.